Zašto smo bolji izbor ?

Hrvatski poslovni centar – stambeno poslovno gospodarstvo d.o.o.

HPCSPG d.o.o.
Fleksibilni smo u poslovanju

mogućnost izbora i prilagođavanja svih aspekata upravljanja i poslovanja željama i potrebama suvlasnika.

Implementirali smo sustav upravljanja kvalitetom

prioritet tvrtke je imati zadovoljne korisnike usluga, te sustavno i kontinuirano, kroz različite oblike suradnje sa suvlasnicima na terenu, pronalaziti i osmišljavati nove načine kojima bi razina naše usluge bila u skladu s načelima kontinuiranog i konstatnog poboljšanja i poslovne izvrsnosti.

Potpisnik smo i koautor Kodeksa poslovanja i ponašanja upravitelja nekretninama

kojim su regulirana sva pitanja etičnosti i odgovornosti u obavljanju posla upravitelja.

Posjedujemo certifikat bonitetne izvrsnosti

kontinuirano smo nositelj AAA certifikata bonitetne izvrsnosti koji je potvrda dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji certificirane tvrtke svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok tvrtkama iz Europske unije. Certifikat predstavlja izvrsnu dodatnu referencu budući da je jedan od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja.

Zapošljavamo samo najstručnije osoblje

zaposleno je 7 djelatnika svih struka i profila, te više vanjskih suradnika od kojih je većina u sustavu upravljanja zgradama od samog donošenja Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima, te posjeduje 15, 20 i više godina iskustva u navedenim poslovima, educiranih i sposobnih da kroz sve faze upravljanja i održavanja zgrade – prvog marketinškog kontakta, ugovaranja, primopredaje i snimke stanja zgrade, izrade prijedloga programa, te realizacije kroz čitav niz aktivnosti i opisanih procesa – promptno i u najkraćem roku odgovore na sve zahtjeve suvlasnika.

Sustavno pratimo najnoviju regulativu i trendove moderniziranog i pristupačnijeg poslovanja

  • financijski izvještaji dostupni su svim suvlasnicima putem internet stranice i svih drugih dostupnih servisa
  • korištenje svih razina komunikacije koje su suvlasnicima na raspolaganju

Vodimo računa o zaštiti Vaših osobnih podataka

cjelokupno poslovanje usklađeno je s GDPR regulativom o zaštiti osobnih podataka.

Nalazimo se na pristupačnoj lokaciji

u poslovnom središtu blizine centra grada i Kvaternikovoga trga – dostupnost javnim gradskim prijevozom, kao i mogućnost korištenja javnih garaža (Kvaternikov trg i Importanne Galleria), blizina poslovnica svih banaka i poslovnih subjekata…

Nekretninama upravljamo već 25 godina

od samog početka primjene Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima, te posjedujemo bogato znanje i iskustvo u svim područjima upravljanja i održavanja višestambenih i poslovnih zgrada. Niti jedan problem nije nam stran.