O nama

HPC-SPG d.o.o. registrirana je i specijalizirana tvrtka za upravljanje i održavanje nekretnina – stambenih i poslovnih objekata.

Hrvatski poslovni centar – stambeno poslovno gospodarstvo d.o.o.

registrirana je i specijalizirana tvrtka za upravljanje i održavanje nekretnina. Kao jedan od najvećih privatnih upravitelja u Zagrebu i okolici, te jedna od prvih tvrtki registriranih za djelatnost upravljanja nekretninama, kroz višegodišnje iskustvo u navedenim poslovima od prvog dana primjene Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima, sada upravljamo s više od 7.000 stambenih i poslovnih prostora, te garaža na lokacijama u Zagrebu, Sesvetama, Samoboru, Svetoj Nedelji, Bregani, Zaprešiću, Dugom Selu, Ivanić Gradu, Malom Lošinju, Poreču i Murteru.

U mogućnosti smo organizirati i obaviti sve poslove upravljanja i održavanja zgrada jer tvrtka ima stalno zaposlene djelatnike – ekonomske, pravne i građevinske struke, kao i stručnjake svih ostalih popratnih aktivnosti.

Izvođenje radova i popravaka na zgradi, te nadzor nad radovima povjeravamo i ugovaramo samo s najkvalitetnijim suradnicima i kooperantima.

 

Najvažnije aktivnosti koje su obilježile naš dosadašnji rad:

From1998 g.To2005 g.

HPC-SPG d.o.o.

Organizator smo pet seminara o upravljanju i održavanju zgrada

organizirali smo pet seminara – savjetovanja s temom upravljanja i održavanja kako bismo sve sudionike u procesu upravljanja zgradama – suvlasnike, predstavnike, tijela državne uprave i lokalne samouprave, te upravitelje zgrada, educirali o njihovim pravima i obvezama.

From2001 g.To

HPC-SPG d.o.o.

Utemeljitelj smo i osnivač Hrvatske udruge upravitelja zgrada

jedan smo od utemeljitelja i osnivač, te član Hrvatske udruge upravitelja zgrada.

From2004 g.To

HPC-SPG d.o.o.

Izdali smo Vodič za suvlasnike zgrada

izdali smo prvu specijaliziranu knjigu o upravljanju i održavanju zgrada i kulturi stanovanja Vodič za suvlasnike zgrada – Priručnik o stanovanju kojim smo na jednostavan i pristupačan način pokušali prvenstveno suvlasnicima zgrada, kao i svima koji sudjeluju u procesu upravljanja i održavanja, približiti problematiku kvalitetnog upravljanja. U pripremi je i drugo izdanje Vodiča.

From2004 g.To

HPC-SPG d.o.o.

Implementirali smo sustav upravljanja kvalitetom

prvi smo privatni upravitelj zgrada koji je poslovanje certificirao prema međunarodnoj normi za sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2000 i 9001:2008 (certifikat broj Q-627 od 31.05.2004.)

From2010 g.To

HPC-SPG d.o.o.

Član smo Udruženja upravitelja pri HGK i Potpisnik Kodeksa poslovanja i ponašanja upravitelja nekretninama

član smo Udruženja upravitelja nekretninama Hrvatske gospodarske komore, te koautor i potpisnik Kodeksa poslovanja i ponašanja upravitelja nekretninama od 16. ožujka 2010. godine upisan u Popis upravitelja nekretninama potpisnika Kodeksa poslovanja i ponašanja upravitelja nekretninama pod rednim brojem 331-09/02.

From2017 g.To2022 g.

HPC-SPG d.o.o.

Kontinuirano smo nositelj AAA certifikata bonitetne izvrsnosti

koji predstavlja jedan od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je, drugim riječima, međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete poslovnog subjekta. Biti nositeljem ovog certifikata jedno je od rijetkih priznanja kojim tvrtke dokazuju svojim potencijalnim poslovnim partnerima i klijentima da su odgovorna i kvalitetno vođena tvrtka s kojom treba poslovati. Certificiranjem smo se tako svrstali uz sam bok najboljim europskim poduzećima.

Zašto smo bolji izbor?